HTML

Ex pasi visszaszerzése

Friss topikok

Linkblog

Hiányzik az ex pasim! - Ex pasi visszaszerzése

2011.10.18. 15:00 J_Seducer

Ahhoz, hogy ex pasid visszaszerzésének problémáját megoldd, el kell kerülnöd a leggyakrabban elkövetett hibát, ami esetleg még távolabb taszítana tőle. Az a szerencse, hogy ez egyszerűbb, mint gondolnád, de ehhez muszáj, hogy kövess néhány jó tanácsot, amelyek már beváltak.

Hogyan szerezzem vissza ex pasimat és lehetőleg ne taszítsam távolabb magamtól?

Sokan elrontják az egész visszahódítási folyamatot csupán a felfogásukkal. Egyszerűen csak azzal, hogy túlságosan ragaszkodnak és kapaszkodnak az elvesztett illetőbe (aki még nem biztos, hogy elveszett!) és minden kommunikációs csatornán tartani akarják a kapcsolatot, sírnak, rimánkodnak, és megalázzák magukat.

Te is tudod, hogy egy nő nem attól vonzó, hogy könnyen megkapható, hogy nem kell letenni érte semmit az asztalra, mert tálcán kínálja magát. És nem is attól válik vonzóvá, hogy nincs benne semmilyen büszkeség és tartás. A nő vonzereje abban rejlik, hogy bár nőies és törékeny bizonyos szempontból, de tisztában van saját értékeivel és önállóan is helyt tud állni, ha arra van szükség, mert van annyi önbizalma és önbecsülése. Természetesen egy jól működő, egészséges párkapcsolatban a férfié az irányító szerep (mint szeretetteljes, bölcs vezetőé) és így mind a két fél jól érzi magát, ha ez az egyensúly megbomlik, valaki nem fogja jól érezni magát. De ha téged úgymond elutasítanak, a párod külön akar válni tőled és látod rajta, hogy nem viccel, tudomásul kell ezt venned és méltóságteljesen viselni ezt.

Ha összeomlasz és hisztériázol, taszítóbb leszel a számára. Gondolj csak bele, ha te együtt járnál/élnél egy pasival, akivel nem érzed jól magad és úgy döntesz, szakítasz vele, nem lenne még kellemetlenebb az egész helyzet, ha sírva fakadna és nem akarna elereszteni, hanem inkább  görcsösen ragaszkodna hozzád? Ha mindenáron be akarná bizonyítani, hogy ő számodra a megfelelő pedig te ezt most nagyon nem így érzed?

Persze be lehet valakinek bizonyítani, hogy te vagy számára a megfelelő. De nem a görcsös ragaszkodással. Azzal csak azt éred el, hogy ex párodnak minden gondolata a körül forogjon, hogy hogyan szabaduljon meg tőled, hogy hogyan vakarjon le magáról.

Azonban, ha te bölcsen kihagyod ezt a lépést, és nem pánikolsz, hanem méltóságteljesen, önuralmadat megőrizve elismered az ő igazát, akkor már rögtön, elindítasz benne valamit, amire nem is számított.

Hagynod kell őt 1-2 hétig a saját kis világában, a gondolataival, érzéseivel egyedül. Majd elkezdheted a bizonyítást és a visszahódítást. Szóval ne feledd, azzal, hogy sírva esküdözöl, nem bizonyítasz, hanem pont az ellenkezőjét éred el. Ebben a helyzetben nem a szavakkal, hanem a viselkedéseddel fogod őt visszaszerezni.

Szükséged lesz minden önuralmadra, minden büszkeségedre és több bevált módszerre, amelyek bizonyítottan eredményesek és ha jól használod őket téged is eredményessé tehetnek:

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

(kattints a linkre!)

Szólj hozzá!

Címkék: ex pasi visszaszerzése hiányzik az ex pasim ex pasi visszahódítása ex barát visszaszerzése szeretem az ex pasim

Ex pasi visszaszerzése - 7 bizonyított tipp az ex pasi visszaszerzésére

2011.03.14. 11:00 J_Seducer

Még mindig felkavar ha volt párodra gondolsz? Emlékeidbe vésődtek azok a kedves meglepetések és boldog együtt töltött percek, amikor kéz a kézben mentetek vacsorázni, édes szavakat suttogott a füledbe, egymásra néztetek és nevettetek...

Ha még mindig az ex pasidat szereted, és valóban vissza is szeretnéd Őt kapni, akkor figyelmesen olvasd végig ezeket a fontos pontokat:

1. Tipp
Mindig tartsd nyitva a kommunikációs vonalat. A legtöbb pár szakítás után megszakít mindenféle beszédlehetőséget exével. Ennek az is lehet az oka, hogy el szeretnék kerülni a fájdalmat, vagy a kísértést ha hallanak egymásról nehogy egymás karjaiba rohanjanak újra.

2. Tipp
Mindig adj a megjelenésedre. Az első dolog, amit felfedezünk egy emberben, az a kinézete. Nem ez az egyetlen és legfontosabb dolog a kapcsolat megmentése érdekében, de fontos törekednek arra, hogy ex partnered szépnek és vonzónak lásson téged.

3. Tipp
Legyél jelen mindenütt. Éreztesd vele, hogy főbb eseményeken, alkalmakon, amelyeken ott van, te is valahogyan jelen vagy. Kutass egy kicsit utána, hogy milyen tevékenységeket folytat volt párod, és milyen rendezvényeken vesz részt. Nem kell, hogy vele foglalkozz, csak tudjon róla, hogy ott vagy.

4. Tipp
Erősítsd a férfias önbizalmát. Ha lehetőségetek adódik, hogy újra közelebb legyetek egymáshoz, éreztesd, hogy Ő még mindig bizalomra méltó számodra, mert hagyod neki, hogy olyan dolgokat tegyen, amiket egy pasi a lány barátjával általában nem csinál meg. Ez felhatalmazza Őt arra, hogy csinálhatja azokat a régi szép dolgokat veled, amiket megszoktatok (vagy éppen ti ketten találtatok ki).

5. Tipp
Tedd félre a negatív érzéseidet. Lehet, hogy volt pár eset, amikor volt párod fájdalmat okozott neked. Ahelyett, hogy ezek miatt a múltbéli érzelmi terhek miatt aggódnál, próbáld meg elfelejteni őket vagy teljesen máshogy felfogni azokat. Ez nagyon fontos, ha újra össze akarsz jönni az ex pasiddal.

6. Tipp
Legyetek barátságos viszonyban az exeddel. Ha elhív téged, hogy lógjatok együtt a haverjaival, akkor mindenképp menj el, még akkor is ha halálra untatnának téged. Ezzel tudtára adod, hogy te mindig mellette leszel és kész vagy a kompromisszumokra.

7. Tipp
Időzíts jól! Győződj meg róla, hogy úgy is eléggé bemutatkoztál neki, hogy nem párkapcsolatban vagytok. Így ha eljön az ideje, biztosan megfelelő figyelmet fogsz kapni majd, a megfelelő időben.

Milyen esélyeid vannak jelenleg?
Képes vagy visszaszerezni volt kedvesedet, ha van egy lépésről lépésre vezető Terved. A fenti pontok csak az első lépését képezik az ex visszahódítási folyamatnak.
Van egy fickó, aki azt állítja, ha akarod, igen is vissza tudod szerezni volt barátodat, aki utána meg fog becsülni téged és nem hagy el, ha a tanácsait követed. Őt Adam JoyrRideR-nek hívják, és itt férhetsz hozzá az azonnali, ingyenes segítségéhez:

Ex barátod visszaszerzése szakítás után

(Kattints a linkre!)

 

 

 

1 komment

Címkék: szakítás ex pasi ex pasi visszaszerzése visszaszerezni a pasit férfi visszaszerzése