HTML

Ex pasi visszaszerzése

Friss topikok

Linkblog

Hiányzik az ex pasim! - Ex pasi visszaszerzése

2011.10.18. 15:00 J_Seducer

Ahhoz, hogy ex pasid visszaszerzésének problémáját megoldd, el kell kerülnöd a leggyakrabban elkövetett hibát, ami esetleg még távolabb taszítana tőle. Az a szerencse, hogy ez egyszerűbb, mint gondolnád, de ehhez muszáj, hogy kövess néhány jó tanácsot, amelyek már beváltak.

Hogyan szerezzem vissza ex pasimat és lehetőleg ne taszítsam távolabb magamtól?

Sokan elrontják az egész visszahódítási folyamatot csupán a felfogásukkal. Egyszerűen csak azzal, hogy túlságosan ragaszkodnak és kapaszkodnak az elvesztett illetőbe (aki még nem biztos, hogy elveszett!) és minden kommunikációs csatornán tartani akarják a kapcsolatot, sírnak, rimánkodnak, és megalázzák magukat.

Te is tudod, hogy egy nő nem attól vonzó, hogy könnyen megkapható, hogy nem kell letenni érte semmit az asztalra, mert tálcán kínálja magát. És nem is attól válik vonzóvá, hogy nincs benne semmilyen büszkeség és tartás. A nő vonzereje abban rejlik, hogy bár nőies és törékeny bizonyos szempontból, de tisztában van saját értékeivel és önállóan is helyt tud állni, ha arra van szükség, mert van annyi önbizalma és önbecsülése. Természetesen egy jól működő, egészséges párkapcsolatban a férfié az irányító szerep (mint szeretetteljes, bölcs vezetőé) és így mind a két fél jól érzi magát, ha ez az egyensúly megbomlik, valaki nem fogja jól érezni magát. De ha téged úgymond elutasítanak, a párod külön akar válni tőled és látod rajta, hogy nem viccel, tudomásul kell ezt venned és méltóságteljesen viselni ezt.

Ha összeomlasz és hisztériázol, taszítóbb leszel a számára. Gondolj csak bele, ha te együtt járnál/élnél egy pasival, akivel nem érzed jól magad és úgy döntesz, szakítasz vele, nem lenne még kellemetlenebb az egész helyzet, ha sírva fakadna és nem akarna elereszteni, hanem inkább  görcsösen ragaszkodna hozzád? Ha mindenáron be akarná bizonyítani, hogy ő számodra a megfelelő pedig te ezt most nagyon nem így érzed?

Persze be lehet valakinek bizonyítani, hogy te vagy számára a megfelelő. De nem a görcsös ragaszkodással. Azzal csak azt éred el, hogy ex párodnak minden gondolata a körül forogjon, hogy hogyan szabaduljon meg tőled, hogy hogyan vakarjon le magáról.

Azonban, ha te bölcsen kihagyod ezt a lépést, és nem pánikolsz, hanem méltóságteljesen, önuralmadat megőrizve elismered az ő igazát, akkor már rögtön, elindítasz benne valamit, amire nem is számított.

Hagynod kell őt 1-2 hétig a saját kis világában, a gondolataival, érzéseivel egyedül. Majd elkezdheted a bizonyítást és a visszahódítást. Szóval ne feledd, azzal, hogy sírva esküdözöl, nem bizonyítasz, hanem pont az ellenkezőjét éred el. Ebben a helyzetben nem a szavakkal, hanem a viselkedéseddel fogod őt visszaszerezni.

Szükséged lesz minden önuralmadra, minden büszkeségedre és több bevált módszerre, amelyek bizonyítottan eredményesek és ha jól használod őket téged is eredményessé tehetnek:

www.VisszaSzerzemAzExem.hu

(kattints a linkre!)

Szólj hozzá!

Címkék: ex pasi visszaszerzése hiányzik az ex pasim ex pasi visszahódítása ex barát visszaszerzése szeretem az ex pasim

A bejegyzés trackback címe:

http://expasivisszaszerzese.blog.hu/api/trackback/id/tr663311918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.