HTML

Ex pasi visszaszerzése

Friss topikok

Linkblog

Ex pasi visszaszerzése - 7 bizonyított tipp az ex pasi visszaszerzésére

2011.03.14. 11:00 J_Seducer

Még mindig felkavar ha volt párodra gondolsz? Emlékeidbe vésődtek azok a kedves meglepetések és boldog együtt töltött percek, amikor kéz a kézben mentetek vacsorázni, édes szavakat suttogott a füledbe, egymásra néztetek és nevettetek...

Ha még mindig az ex pasidat szereted, és valóban vissza is szeretnéd Őt kapni, akkor figyelmesen olvasd végig ezeket a fontos pontokat:

1. Tipp
Mindig tartsd nyitva a kommunikációs vonalat. A legtöbb pár szakítás után megszakít mindenféle beszédlehetőséget exével. Ennek az is lehet az oka, hogy el szeretnék kerülni a fájdalmat, vagy a kísértést ha hallanak egymásról nehogy egymás karjaiba rohanjanak újra.

2. Tipp
Mindig adj a megjelenésedre. Az első dolog, amit felfedezünk egy emberben, az a kinézete. Nem ez az egyetlen és legfontosabb dolog a kapcsolat megmentése érdekében, de fontos törekednek arra, hogy ex partnered szépnek és vonzónak lásson téged.

3. Tipp
Legyél jelen mindenütt. Éreztesd vele, hogy főbb eseményeken, alkalmakon, amelyeken ott van, te is valahogyan jelen vagy. Kutass egy kicsit utána, hogy milyen tevékenységeket folytat volt párod, és milyen rendezvényeken vesz részt. Nem kell, hogy vele foglalkozz, csak tudjon róla, hogy ott vagy.

4. Tipp
Erősítsd a férfias önbizalmát. Ha lehetőségetek adódik, hogy újra közelebb legyetek egymáshoz, éreztesd, hogy Ő még mindig bizalomra méltó számodra, mert hagyod neki, hogy olyan dolgokat tegyen, amiket egy pasi a lány barátjával általában nem csinál meg. Ez felhatalmazza Őt arra, hogy csinálhatja azokat a régi szép dolgokat veled, amiket megszoktatok (vagy éppen ti ketten találtatok ki).

5. Tipp
Tedd félre a negatív érzéseidet. Lehet, hogy volt pár eset, amikor volt párod fájdalmat okozott neked. Ahelyett, hogy ezek miatt a múltbéli érzelmi terhek miatt aggódnál, próbáld meg elfelejteni őket vagy teljesen máshogy felfogni azokat. Ez nagyon fontos, ha újra össze akarsz jönni az ex pasiddal.

6. Tipp
Legyetek barátságos viszonyban az exeddel. Ha elhív téged, hogy lógjatok együtt a haverjaival, akkor mindenképp menj el, még akkor is ha halálra untatnának téged. Ezzel tudtára adod, hogy te mindig mellette leszel és kész vagy a kompromisszumokra.

7. Tipp
Időzíts jól! Győződj meg róla, hogy úgy is eléggé bemutatkoztál neki, hogy nem párkapcsolatban vagytok. Így ha eljön az ideje, biztosan megfelelő figyelmet fogsz kapni majd, a megfelelő időben.

Milyen esélyeid vannak jelenleg?
Képes vagy visszaszerezni volt kedvesedet, ha van egy lépésről lépésre vezető Terved. A fenti pontok csak az első lépését képezik az ex visszahódítási folyamatnak.
Van egy fickó, aki azt állítja, ha akarod, igen is vissza tudod szerezni volt barátodat, aki utána meg fog becsülni téged és nem hagy el, ha a tanácsait követed. Őt Adam JoyrRideR-nek hívják, és itt férhetsz hozzá az azonnali, ingyenes segítségéhez:

Ex barátod visszaszerzése szakítás után

(Kattints a linkre!)

 

 

 

1 komment

Címkék: szakítás ex pasi ex pasi visszaszerzése visszaszerezni a pasit férfi visszaszerzése

A bejegyzés trackback címe:

https://expasivisszaszerzese.blog.hu/api/trackback/id/tr722737919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vanessa Lakatos 2014.04.23. 19:21:20

Ez a hét tipp ugyahogy van, nemjó.
Az első tippből ennyi az igaz: el szeretnék kerülni a
fájdalmat. (ha beszélgetnek szakítás ellenére)
A második az nagyon igaz. Ha szakít az ex-pasi, véletlenűl se hagyagoljuk el magunkat, mert az szánalmas. Ugyanis szerintem minden nő megtalálja a boldogságot a széprucikban, sminkben, hajban stb.!
A harmadik tipp. Legyél jelen mindenütt. Ez nem mindíg jó. Ugyanis ha egoista pasi volt az ki dobta, azt fogja hinni, hogy követi. És hogy "szánalmas mert mást nemkap" feeling. Szoval ennek is vannak visszaütői.
A negyedik tipp. "erősitsd a férfias önbizalmát" Nemkell! Hisz neki kellene erősítenie a nőnek az önbizalmát, hamár dobta és hamár olyan közel kerűlnek egymáshoz.
Az ötödik. "Tedd félre a negatív érzéseidet" Pont hogy nemkéne. Ha valaki egyszer dob valakit, mindíg dobni fogja. Ha valaki igazán szeret, nemfog dobni soha! Szóval.. Ha valaki "jelenesetben" érintett, ilyen szituációba kerűl, gondoljon a rossz dolgaira az ex-ének, és neis engedje magához közel, hisz azt sem érdemeli meg.
A hatodik tipp.:"
Legyetek barátságos viszonyban
az exeddel." Ez egy akkora hülyeség! Már sorry. Minek? Azért hogy az exed kűldjön egy képet egy csajról hogy "szerinted:)" mert már annyira barátnak néz!?-.- á, az nemfájna.;) (irónia)
A hetedik tipp. "Időzíts jól" Erre meg csak azt tudom mondani, ha a kapcsolat alatt nemtudtam eléggé bemutatkozni neki, akkor b*******m.

Lehet hogy nyers voltam, de fájon az igazság mint a hazugság. Tapasztaltam már ezt az egészet.. de túl vagyok rajta, mert egypasi nemér annyit! És égi jel ha dob mert az azt jelenti, hogy nem ő volt az igazi!:)
süti beállítások módosítása